Brandon Shack-Harris Menawarkan Analisis Prestasi WSOP 2022
togel

Brandon Shack-Harris Menawarkan Analisis Prestasi WSOP 2022

Sesiapa yang mengatakan dunia poker kejohanan mudah ditakluki adalah sama ada berbohong atau penipu. Seorang pemain boleh melakukan banyak percubaan, dalam jangka masa yang panjang, sebelum mengeluarkan wang tunai min, apatah lagi larian dalam yang ketara dan wang tunai utama. Oleh itu, analisis daripada pemain poker profesional terkemuka Brandon Shack-Harris bukan sahaja melihat secara jujur ​​prestasi Siri Poker Dunia 2022 beliau, tetapi ia juga merupakan penilaian jujur ​​daripada seseorang yang mendapati dirinya berada dalam situasi itu.

Negatif Keseluruhan untuk Shack-Harris pada 2022 WSOP

Dalam laporan ringkas – Shack-Harris menyatakan ia adalah kerana dia berada dalam “mod kawalan kerosakan” dalam semua aspek peribadinya (“fizikal/mental/kewangan”) – pemenang gelang WSOP dua kali membentangkan carta prestasinya pada WSOP tahun ini. Ia tidak cantik:

Jumlah belian: $178,900
Acara Dimainkan: 32
Acara Ditunai: 9
Jadual Akhir: 1
Jumlah: -$100,399
ROI: -56.1%

Shack-Harris mengakui bahawa giliran kad persahabatan beberapa kali boleh mengubah perjalanan WSOP 2022 beliau. “Saya rasa (sic) cukup baik tentang segala-galanya memandangkan berapa banyak tangan besar yang tidak menang di tempat yang besar,” tulis Shack-Harris di halaman Facebooknya. Dia mengakui dalam satu situasi – “satu pukulan padu yang saya kesalkan” – bahawa dia tidak Totobet SGP berada pada tahap terbaiknya, tetapi dia juga mengatakan bahawa terdapat “keseluruhan keamanan” dengan keputusan, walaupun tidak berada di sebelah kanan lejar .

Dalam melihat rancangan keseluruhannya untuk WSOP 2022, Shack-Harris menyatakan bahawa, pada akhirnya, dia menyimpang daripada keteguhannya mengenai rehat dan diet. “Secara fizikal saya menyimpannya bersama-sama tiga perempat daripada perjalanan,” tulis Shack-Harris, “tetapi akhirnya menyerah dan mengorbankan latihan dan diet untuk kemudahan dan memelihara stamina mental.” Walaupun dengan dedikasi ini kepada bahagian permainan yang jarang dipertimbangkan, Shack-Harris berkata dia kehilangan 20 paun.

Walau bagaimanapun, Shack-Harris telah memulakan proses pembinaan semula selepas siri yang sukar. “Saya baru sahaja mengatasi jumlah terkumpul keletihan mental yang terakru sejak beberapa bulan lalu,” akuinya, sambil menyatakan bahawa dia telah membina semula wangnya dengan bekerja melalui permainan tunai dan “pulih dari segi kewangan.” “Terima kasih kepada semua orang atas sokongan dan kesabaran mereka dengan saya!” dia menyatakan untuk menutup jawatan itu. “Saya baik-baik saja dan optimis tentang sesuatu!”

Penilaian Jujur Adalah Sedikit dalam Poker

Penilaian jujur ​​seperti Shack-Harris’ adalah nafas segar dalam dunia poker. Kami jarang mendengar tentang perjuangan yang dialami oleh profesional ini, kerana ia boleh menjadi sangat mahal dan melemahkan mental untuk melawannya dengan perasaan dan tidak menerima ganjaran untuk kerja anda. Mungkin satu-satunya pemain lain yang telah menulis rekap pasca kejohanan tentang usaha mereka – dan dia telah melakukannya secara tetap – adalah salah seorang rakan profesional Shack-Harris, Daniel Negreanu.

Kisah untuk Negreanu lebih teruk daripada Shack-Harris, tetapi mungkin kerana Negreanu bermain dalam permainan yang lebih besar (dan lebih mahal). Dalam blog video postmortem (vlog) untuk WSOP 2022nya, Negreanu melaporkan bahawa dia turun lebih $1.1 juta sepanjang musim panas di Las Vegas. Dia akan Pengeluaran SGP  kehilangan hampir separuh daripada jumlah itu – $500,000 – dalam satu kejohanan sahaja, acara Super High Roller $250,000, di mana dia membakar dua penyertaan yang dibenarkan di bawah peraturan dan, dalam keadaan marah, melemparkan kayu swafoto yang digunakan untuk merakam usahanya. terhadap dinding.

Dan itu adalah daripada seorang lelaki yang memenangi DUA BELAS kejohanan.

Perkara yang sama berlaku untuk seorang lagi profesional terkemuka, Dan Smith. Smith, yang memenangi gelang WSOP pertamanya pada 2022 , mengeluarkan lebih daripada $1.1 juta yuran penyertaan untuk keseluruhan siri ini. Walaupun dengan kemenangan dalam Kejohanan Dunia Heads-Up No Limit Hold’em $25,000 (dan hadiahnya $509,717), Smith masih kehilangan hampir $370,000 untuk WSOP 2022.

Keupayaan untuk menganalisis prestasi anda secara jujur ​​adalah salah satu kualiti terbaik yang boleh dimiliki oleh pemain poker kejohanan. Ia juga Result SGP merupakan peringatan yang baik kepada mereka yang ingin mengikuti jalan yang dilalui oleh Shack-Harris, Negreanu dan Smith bahawa ia bukanlah satu tindakan yang mudah untuk diambil.